Over Ons

Over Ons

Ben je op zoek naar een leuke en goede rijschool met schappelijke prijzen? Dan ben je bij DAB Rij-instructie aan het juiste adres. Wij geven je een duidelijke uitleg en voldoende tijd om te oefenen. Wij zijn geduldig, duidelijk, gezellig, maar ook streng wanneer nodig. Wil je weten wie wij zijn, hoe wij les geven en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag dan de gratis proefles aan!

U

Klanttevredenheid

DAB Rij-instructie houdt klanttevredenheid erg hoog in het vaandel. Naast het feit dat tevreden klanten reclame zijn, is een veel belangrijker aspect dat de rijlessen efficiënter verlopen.

Ons doel

Een goede rijopleiding als bij DAB rij-instructie is een investering in je eigen veiligheid. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en een veilige bestuurder wordt op de weg.

Omgeving

Wij rijden in de volgende omgevingen Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, H.i.Ambacht, Alblasserdam en Sliedrecht.

Veilige auto

Een veilige auto staat voor ons bovenaan de lijst. Onze auto wordt iedere ochtend voor aanvang van een rijles gecontroleerd op de veiligheid en betrouwbaarheid.

Efficiënte lesmethode

De instructeur zal je gestructureerd les geven, gebaseerd op je eigen tempo en leervermogen. Je krijgt altijd les van dezelfde rijinstructeur en in dezelfde lesauto. Dit is de meest efficiënte leermethode om je Rijbewijs B te behalen.

Talen

Wij geven in het Nederlands les. Indien de leerling wenst kan er ook gekozen worden voor les in het Engels of Turks.

v